CORONA VIRUS

Beste klanten,

Als gevolg van de regeringsmaatregelen tegen de verdere uitbraak van het corona-virus vragen wij jullie dan ook voor uw en onze veiligheid zo veel mogelijk te communiceren via email, telefoon, internet en sociale media en dus persoonlijke contacten zoveel mogelijk te vermijden.

Ook wij willen hierin onze  verantwoordelijkheid nemen en kunnen jullie perfect van op afstand bijstaan. Offertes kunnen aangevraagd worden en ook schadeaangiftes kunnen gebeuren via deze website. Ook via facebook en via email ‘zakenkantoor.berben@telenet.be’ zijn we te bereiken. Dit neemt niet weg dat wij uiteraard steeds ter jullie beschikking staan indien nodig.  Houd er echter rekening mee dat wij werken met gesloten deuren en het kantoor enkel open is op afspraak indien strikt noodzakelijk .

Tel 089/854580 en GSM 0477/840074.      Email: zakenkantoor.berben@telenet.be 

   

Houd u aub ook strikt aan de adviezen van de overheid : Naast het inmiddels gebruikelijke handen wassen ook geen handen schudden of persoonlijk contact maken en voldoende afstand houden om niet besmet te worden of anderen te besmetten.

Wij hopen op uw begrip en vertrouwen dan ook op uw eigen verantwoordelijkheidsgevoel.

Veel succes op een goede afloop van deze Corona-crisis ! Ik wens iedereen alvast een goede gezondheid toe en eventueel een spoedig herstel.

Luc Berben