UITVAARTVERZEKERING

Waarom een DELA Uitvaartzorgplan?

Met een DELA Uitvaartzorgplan bespaart u uw nabestaanden later de financiële, administratieve en praktische zorgen van uw uitvaart. Alles is op voorhand geregeld. Een hele geruststelling, zowel voor hen als voor u.

Onze consulenten nabestaandenzorg staan voor u klaar

Bij een overlijden komen een heleboel administratieve en praktische regelingen kijken. Ook na de uitvaart zijn er nog heel wat zaken te regelen. Nabestaanden weten vaak niet waar ze moeten starten. Onze consulenten nabestaandenzorg zijn specialisten in deze materie en helpen bij administratieve, financiële en juridische kwesties. Zo krijgen families tijd voor wat écht belangrijk is. Het verlies van hun dierbare een plaats geven.

DELA Uitvaartzorgplan beste uitvaartverzekering!

Woensdag 24 oktober 2018 werd het DELA Uitvaartzorgplan in Schaarbeek verkozen tot beste uitvaartverzekering 2018 door DECAVI. De DECAVI trofeeën bekronen de beste Tak 21 levensverzekeringsproducten en worden verkozen door de DECAVI jury na een grondige analyse. De jury heeft de prestaties en de kwaliteit van de producten gecontroleerd op basis van hun rendabiliteit, verzekeringskarakteristieken, communicatie en innovatie.

Hier kan u vrijblijvend een berekening maken en eventueel een contract aanvragen:

www.dela.be?broker=5975