Dela Uitvaartverzekering. U bent onvergetelijk … Maar niet onsterfelijk

Een uitvaartverzekering is een verzekering waarbij u via een periodieke bijdrage geld verzamelt voor uw uitvaart. Dankzij een uitvaartverzekering hoeven nabestaanden zich geen financiële en praktische zorgen te maken. De kosten van de begrafenis of crematie zijn immers op voorhand gedekt.

Bovendien helpt een consulent nabestaandenzorg bij de administratieve beslommeringen na de uitvaart. De uitvaartverzekering van DELA heet het DELA Uitvaartzorgplan en biedt heel wat voordelen.

De voordelen van een uitvaartverzekering

  • Uw uitvaart is volledig betaald, ook als u nog niet alle premies hebt voldaan.
  • U bepaalt zelf het verzekerde bedrag en hoe lang u de premie betaalt.
  • Uw kapitaal groeit met de jaren mee dankzij de winst die DELA deelt met haar verzekerden. Met andere woorden: uw kapitaal stijgt zonder dat uw premie stijgt.
  • Na het overlijden krijgen uw nabestaanden de volledige verzekerde somuitbetaald.
  • Kinderen tot 18 jaar zijn GRATIS meeverzekerd voor het hoogste verzekerde bedrag van de ouder(s) op de polis.
  • U kiest zelf wie de begunstigde(n) van de uitbetaalde som is/zijn na uw overlijden.

Zekerheid

Met een uitvaartverzekering van DELA weet u dat de nabestaanden niet moeten opdraaienvoor de kosten van uw begrafenis of crematie. Zelfs wanneer u overlijdt voordat alle premies betaald zijn, hebben de nabestaanden recht op het volledige verzekerde bedrag.

Eerlijk en goedkoop

DELA garandeert u een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. En als uw begrafenis of crematie minder kost dan het verzekerde bedrag, betaalt DELA het saldo volledig terug aan de begunstigde(n).

Flexibel

U bepaalt zelf het bedrag van uw uitvaartverzekering (tussen 1.500 en 10.000 euro) en hoe lang u premies betaalt (tot de leeftijd van max. 80 jaar). Hoe eerder u een polis afsluit, hoe lager de premies. U kiest dus zelf voor de premie die het best bij uw budget past. DELA kan uw uitvaart bovendien ook helemaal organiseren en houdt daarbij rekening met uw wilsbeschikking en/of de wensen van de nabestaanden.

‘Ik wilde mama een mooie begrafenis geven. En dankzij het Uitvaartzorgplan van DELA heeft ze die ook gekregen’. Vera (44)

Uniek

DELA is niet alleen specialist in uitvaartverzekeringen, maar ook expert in deorganisatie van begrafenissen en crematies. Deze combinatie is uniek in België. Onze jarenlange ervaring en expertise garanderen een waardige en gepersonaliseerde uitvaart voor iedereen.

Winstdeelname

DELA maakt deel uit van een coöperatie. Dat betekent dat we niet kost wat kost winst moeten maken en geen verantwoording moeten afleggen aan aandeelhouders zoals de meeste grootbanken wel moeten doen. Bij DELA zijn de klanten de enige echte aandeelhouders, zo delen de verzekerden in de winst. We dragen de coöperatieve gedachte in ons dagelijkse werking dan ook hoog in het vaandel.

Democratisch

Iedereen is welkom bij DELA!

Documenten en productinfo