De 8 troeven van de nieuwe VIVIUM Auto

De 8 troeven van de nieuwe VIVIUM Auto

14363De autoverzekering van VIVIUM werd grondig vernieuwd. Zo bieden we vanaf nu een nieuwe en voordelige formule voor auto’s vanaf twee jaar. Hierbij krijgt u jaarlijks een korting op uw premie, waardoor een omniumverzekering langer betaalbaar blijft. Maar de autoverzekering van VIVIUM heeft nog veel meer voordelen. We zetten de belangrijkste troeven van de nieuwe VIVIUM Auto even op een rij:

1. Unieke omniumverzekering voor auto’s vanaf twee jaar

Bij VIVIUM hebt u voortaan de keuze tussen een klassieke omniumverzekering of een nieuwe formule gericht op auto’s van twee tot acht jaar oud. Deze formule houdt rekening met de werkelijke waarde van uw wagen. De waarde van uw wagen zakt jaarlijks, maar ook uw autopremie daalt jaar na jaar. Door deze jaarlijkse korting kunt u uw wagen langer beschermen met een omniumverzekering.

2. Korting voor wie minder vaak rijdt

Minder vaak op de baan, betekent ook minder kans op een ongeval. Legt u minder dan 10.000 kilometer per jaar af? Dan krijgt u een korting op de premie voor uw autoverzekering.

3. U rijdt met een veilige wagen

VIVIUM beloont chauffeurs die kiezen voor een veilige wagen. Heeft uw auto een veiligheidssysteem, zoals een rijstrookcontrolesysteem, een automatisch remsysteem of een vermoeidheidsherkenningssysteem? Dan krijgt u een extra korting.

4. Gratis Bob-waarborg

Ook de Bob-waarborg blijft een van de troeven van onze autoverzekering (BA). VIVIUM vergoedt de schade aan uw auto als die na een feestje door een Bob bestuurd werd en in een ongeval betrokken raakte. Ook de schade aan een auto die u zelf als Bob bestuurde, is verzekerd.

5. Gratis bijstand na ongeval

Na een ongeval staan de medewerkers van de VIVIUM Bijstand voor u klaar, 24 uur op 24, 7 dagen op 7. Zij zorgen ervoor dat uw auto weggesleept wordt en brengen u en/of uw passagiers veilig naar huis, of naar het adres van uw bestemming. U kiest zelf al dan niet voor de optie Vervangwagen. Geen nood aan zo’n optie? Dan betaalt u een lagere verzekeringspremie.

6. Beste rechtsbijstand van België

Bij een conflict na een auto-ongeval, een verkeersovertreding of een bezoek aan uw garage komt de hulp van een rechtsbijstandsverzekeraar goed van pas. Daarvoor rekent VIVIUM op de rechtsbijstand Artikel 1 van Arces. Arces garandeert namelijk de meest uitgebreide rechtsbijstand op de Belgische markt. Het kreeg daarvoor al verschillende Decavi-awards.

7. Levenslange bonus-malus -2

Rijdt u al jarenlang zonder ongeval in fout? Van zodra uw bonus-malus -2 bereikt, behoudt u levenslang deze bonus-malus. Zelfs als u nadien een ongeval veroorzaakt.

8. Oplossingen voor jonge chauffeurs

Kiest u als jonge chauffeur voor het S2 Pack? Dan hebt u naast een heleboel andere voordelen ook recht op een korting op uw premie. Bent u jonger dan 26 en veroorzaakt u geen ongevallen? Dan zakt uw bonus-malus elk jaar met 2 graden, tijdens de eerste drie jaar na het behalen van uw rijbewijs.

Vraag raad aan uw makelaar

De vernieuwde VIVIUM Auto heeft nog veel meer voordelen.